lørdag den 22. november 2014

Tekniske husmødre, tsktsk.


Ja, hvorfor er det liiige de er blevet så teknisk vakse, her i boligkomplekset?

Før i tiden brasede man bare ned i vaskerummet, og så var man enten mutters alene, eller så stod vi fem og havde fået samme idé. Og så prøvede man bare igen senere på dagen. 

Men nu! Efter vores bookingsystem pr. nøglekort er oppe, så skal du se bessernes husmor-gen slå til. Og nærmest hver gang, bliver min tøjvask udsat med adskillige ugedage, fordi de har booket den ene tid efter den anden. Og uorganiserede mig, endnu engang ikké, har fået det gjort. Hvad hvis jeg blev budt på kaffe? Ville en tur i Salling? Eller blev kaldt på job?

Men jeg fik sgu scoret mig en tid, men ikke før at vasketøjskurven kastede op. Jeg gider egentlig ikke starte min søndag ud med tøjvask, men hvad fa'n, der skal jo også støvsuges. Og laves madpakker til næste uge. Så medmindre nogle sender en HusAlf med luftpost, er det nok bare med at komme i sving.  

Og nårh ja, de bliver nok gladest for det, når jeg rent faktisk møder ren og påklædt op i aftenvagten - tror I ikke?

9 kommentarer:

  1. Ej det der med vasketider kan jeg slet ikke styre. Mit store planlægger-gen rækker end ikke. I vores vaskekælder er der (heldigvis!) to store vaskemaksiner; 1 som kan bookes og 1 som ikke kan bookes. Sidstnævnte er bare efter først-til-mølle og det passer meget bedre ind i mine vaskerutiner.

    Meeeeen så om halvanden måneds tid får jeg sq min helt egen vaskemaskine. Kan man blive et lykkeligere menneske af det? Måske en lille bitte smule. Jeg tester det i hvert fald ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er også klart mest til først-til-mølle! Hvor er du heldig med udsigt til egen maskine :D

      - Anne

      Slet
  2. Indlægget minder mig om hvor meget jeg glemmer at være dybt taknemmelig for jeg ikke skal slæbe tøj fra fjerde i kælderen. Bevars, jeg slæber det stadig fra anden til kælderen og jeg kan kun vaske en vask ad gangen, men min maskine er altid ledig.
    Elsker lige mit lille kartoffelhus lidt ekstra resten af dagen. Tak og god søndag

    SvarSlet
    Svar
    1. Er glad for, at det vækker taknemmelige minder ;) Her er det også kun fra 1. Sal til kælderen og så fire husrækker hen. Men det går, når man tager ruten udendørs - ellers er det fire låste døre man skal passere.

      - Anne

      Slet
  3. Så hyggeligt indlæg!! Kan selv tydeligt huske kampen om vaskemaskinen fra mine år i lejlighed..

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha, ren overlevelse for at se anstændig og ren ud ja ;)

      - Anne

      Slet
  4. Er så glad for at vi har vores egen vaskemaskine i lejligheden, så vi undgår alt det bøvl, for tøjvask er absolut ikke noget vi planlægger og ofte vil vi begge gerne vaske på samme tid - det havde jo aldrig fungeret med os på fællesvaskeri

    SvarSlet
    Svar
    1. Nemlig, må blive husmororganiseret eller leve med det, ser det ud til :p

      - Anne

      Slet
  5. Åh. Klokken seks om morgenen, tror jeg ikke, jeg kunne betjene apperatet :o

    - Anne

    SvarSlet