lørdag den 21. oktober 2017

Odenseferie #1: Voksen-vin, kunst, smukke dyr.. og mere vin.



















Som nogle af jer måske husker, forkælede min søde kæreste mig med en mini-kærestetur, der varmede mit nørdehjerte. 
Gaven bestod af en sviptur til Odense i anledning af Harry Potter festivalen, med alt betalt og en masse hyggeligt i vente.
Velvidende at denne festival primært er børnenes fest, valgte vi at tage tage derned torsdag, og agere voksne et døgn, før vi slog os løs dagen efter, hvor alle HP-events og boder blev sat i spil.

Så kunne vi nemlig starte dagen i det smukke Zoo, hvor vores Aalborg-årskort også gælder til. Det er så fint, og efterårpynten var helt vildt fin! Rigtig pensionistagtigt hånd i hånd uden børn, men altid et hit i vores bog.
 Dernæst gik turen ind til byen, hvor vi satte kurs mod gågaden. Målet var at voksen-kigge lidt i butikker, og små-lurer i de butikker, der var torsdagstyvstartet med Harry P udstillingerne (uden de helt store børneflokke). For selvom det var voksen-dag, kunne vi ikke helt styre os. Dernæst tog vi kulturstigen et skridt op fra Zoo, til aftenåbent på Brandts museum, hvorefter vi ville ud at spise lækker mad og drikke generøse mængder vin. Særligt sidstnævnte del, er vores favorit ved voksendag. 

Jojo, man kan sagtens starte dagen som +60 med at beundre sjældne landskilpadder, for at se på kunst som en 40 årig og slutteligt drikke vin som en 18 årig.

Derfor endte vi (efter et par besøg i fantasyens og kunstens verden), først på Amy's winebar til en flaske, hvorefter turen gik på Cuuko's til fantastisk mad og endnu en vin, inden vi drog på Kræz og delte nok en spansk herlighed. Fantastisk hyggeligt, åndsvagt og sjovt.

Det er absolut ikke værst, at være voksen, nej. 
Og selvom vi ikke var tidligt i seng, mente vi ikke det gjorde så meget, at vi var et par hjerneceller færre fredag morgen. Så var vi jo blot mere alderssvarende mentalt til at matche det 7-10 årige publikum, festivalen var i overflod af.

Så da bartenderne begyndte at bærer stole ind og feje slingrede vi i 7-eleven efter natmad, med højt humør. I morgen ventede nemlig børnedagen, og som I vil se i næste indlæg, var vi mere end klar på at stå ret kl 10, tømmermænd eller ej. 


2 kommentarer:

  1. Det lyder da som nogle herlige dage. Harry Potter kan man ikke få for meget af 🙂

    SvarSlet
    Svar
    1. Absolut ikke - det var så hyggeligt🎉

      - A

      Slet