søndag den 18. juni 2017

På en god dag













Hvert år tager vi på endagstur. Denne gang gik turen til Århus. Vi elsker den by - vi brugte hver eneste efterårsferie her, dengang Århus tookit stadig var en ting, så byen og dens stemning vækker altid lykke. Dengang var planen lidt byvandring, en masse lækker mad og måske et smut forbi Aarhus Volume. Efter en kort gåtur endte vi på Drudenfuss til morgenmad. Og et lille glas rødvin. 
Vejret var eminent, så efter maden besluttede vi os for at vandre mod Godsbanen. For vi kunne jo altid bare smutte igen, hvis vi kom på bedre tanker. 
Sådan skulle det dog ikke gå, for Volume bød på den lækreste stemning, dejlig musik og en flaske iskold rosé til kun 125 kroner. Den slags kan vi ikke stå for, så vi fandt os en trappeplads midt i alt, og flyttede os kunne for at hente nye forsyninger. Timerne i solen fløj ualmindelig hurtigt, i takt med flaskerne blev tomme og hovederne fyldt af alle de farverig indtryk. Vi var rørende enig om, at dette havde været den bedste endagstur til dato.

Vi fik os dog til sidst samlet sammen, og slingrede lykkelig mod toget - der er jo åbenbart også noget, som hedder en dag i morgen.

 - K

4 kommentarer:

  1. Wow, lyder skønt med skønt på :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var det virkelig også☺️

      - K

      Slet
  2. Det ser bare fantastisk ud. Jeg har været alt for lidt i Århus, selvom jeg egentlig ikke har boet så langt derfra, men om et par uger tager min kæreste og jeg også lige en forlænget weekend i byen hos et par venner. Så kan det være, at vi gør jer kunsten efter. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det lyder dejligt - Århus er en lækker by!

      - K

      Slet