mandag den 13. januar 2014

ChokoPopcorn



Lige for tiden, er jeg lidt fan af denne søde og salte dessert. Ved ikke om I kender den, men synes den er super lækker, og så kan den varieres i det uendelige.

Du skal bruge:

En lille grydefuld proppede popcorn
60 gram mørk chokolade (Jeg brugte vist 72%)
Salt
Kanel

Drys salt på popcornene, og lad dem afkøle. Smelt chokoladen over vandbad. Vend popcorn og chokolade sammen, til chokoladen er jævn fordelt. Bred massen ud på et stykke bagepapir og drys med kanel. Spises efter afkøling.

Meget simpelt - man kan altid undlade salt, vælge en anden  chokolade, drysse med hakkede nødder eller noget helt andet.

2 kommentarer:

  1. Mmmm. Det er vist meget heldigt, at jeg blev nødt til at købe popcorn for at prøve de karamelpopcorn jeg bloggede om forleden dag... for nu skal posen jo bruges, og så kan det passende blive med en omgang chokoladepopcorn :o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha - ja, det kan man jo ikke sådan slippe uden om (;

      - Kit

      Slet