torsdag den 5. september 2013

Bogudsalg.




Aalborg i Rødt bød også på bogudsalg - og det var som altid et overvældende paradis af fristelser, særlig fordi de kun tager sølle 10 kr. pr. bog. En perfekt undskyldning for at udvide børnebogsbiblioteket. Men jeg begrænsede mig lidt, og udvalgte mig to skønne, klassikere - en med Peter Plys og en med Mumi. Derudover faldt jeg over lidt i den halv-uhyggelige afdeling, og endte med at købe Skyggeporten af Lene Kaaberbøl og min ultimative favorit "Gåsehud"-bog, nemlig Skyggepigen. Nok er en biblioteksbog ikke lige så fin, som en ny bog er, tværtimod er de fyldt med hjørnebuk, kaffestænk og slidte sider - men det må jo være af kærlighed, til den gode historie. Så det gør mig ikke så meget. Jeg er hvertfald svært begejstret for min nye stak.

14 kommentarer:

  1. Årh, Mumi! Hvor er den fin, den bog :) Og også de andre, skønne køb!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, den er rigtig sød - er også glad for det hele!

      - Anne

      Slet
  2. Svar
    1. Ja, det synes jeg også, skøntskønt (:

      - Anne

      Slet
  3. Åh elsker bogudsalg!! Jeg er gammel boghandler, og har også altid haft en svaghed for skønne bøger med smukke illustrationer!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er også så fint, og det er de to første præget af - rigtig søde, enkle streger.

      - Anne

      Slet
  4. NÅÅÅÅÅRH HVOR ER JEG MISUNDELIG! Peter Plys OG Mumi?!?
    Det eneste jeg kom hjem med til bogudsalget var en stak dameblade og nogle børnebøger til mine nevøer. Absolut intet i roman-sektionen der fangede min interesse.

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh, jeg synes der var så meget godt at vælge mellem, men jeg synes også jeg var ret heldig at spotte nogle gode sager - der er jo pænt trangt. Dameblade er nu heller ikke værst!

      - Anne

      Slet
  5. Årh, Plysbjørnen! Mumi! Gåsehud! Sikke nogle fund :'D

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, ikke :D? Følte mig også meget heldig med min høst :D

      - Anne

      Slet
  6. Åh Gåsehuds-serien!! Selvom jeg var ved at tisse i bukserne mens jeg læste de bøger så elskede jeg dem! Lige da jeg så forsiden af Skyggepigen tænkte jeg 'den der kender jeg!!', men kan desværre ikke længere huske hvad den præcist handler om - udover, at jeg havde en kopi af den da jeg var barn, og elskede den!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var den, jeg synes var allermest uhyggelig af dem alle - den og så "Dukkernes nat" - brrh.

      - Anne

      Slet
  7. Mumi og Peter Plys <3 Sande klassikere!!! Jeg fik også en julekalenderbog med Kaptajn Bimse og Goggeletten (af Bjarne Reuter) af min mor sidste år. Er 23, men man bliver jo aldrig for gammel til en god historie. :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er 22, og kender det udemærket godt - børnebogsnostalgi er et evigt hit!

      - Anne

      Slet