onsdag den 6. marts 2013

Man ved man er Harry Potter nørd..

.. Når man kører forbi dette vejnavn, og det første man tænker, er: "McGonagall was here". Og morer sig kosteligt hele vejen tilbage på cykelturen over sin opdagelse, af hendes hemmelige tilholdssted i Skagen.
(Ps. Okay. Når man læser overstående, kan jeg godt se,at jeg aldrig bliver hip blogger, med den her personlighed - der er slet ikke nok Nikon-kamera-Essie-neglelak-og-Agnes-cupcakes over det. Hm. Ny og cool personlighed må kunne skaffes til reservebrug i vigtige situationer. Har du en på lager, jeg må låne?
.. Men så alligevel - det er altså så festligt at befinde sig i den nørde dagdrømmeverden, jeg kender så godt. Though choice)

6 kommentarer:

  1. Jeg liker! Jeg vil meget hellere læse om Harry Potter-referencer end om flere Essie-neglelakker og cupcakes. Du er sej nok i mine øjne! :)

    SvarSlet
  2. Haha, tak skal du have Tine B-) Nørde-cool er vel også en form for cool..

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg melder mig i koret: rigtig personlighed er MEGET bedre end standard-Essie-cupcake-versionen - specielt, når den rigtige personlighed er Harry Potter-præget ;) Go personlighed i medgang og modgang!

      Slet
    2. Sådan Stine - er glad for at høre, at der er folk derude, der bakker op om livet som fuldtidsnørd i sand Harry Potter stil :p


      - Anne

      Slet
  3. I love it :o)

    Jeg ville have tænkt nøjagtigt det samme :o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha, den ligger altså også lige til højrebenet :p

      - Anne

      Slet