fredag den 19. oktober 2012

Iskold nostalgi




Der er intet så skønt, som 30 minutter før fri og et lift ud at besøge de gamle, og ikke mindst Babysnif, som er velsignet med efterårsferie. 
Den mulighed opstod igår, og vi brugte dagen på at hygge med alskens lækkerier - særligt isbådende til aftenskaffen vakte glæde. Har ikke smagt sådan en i årevis, og jeg røg hovedkuls tilbage til weekend-pasning hos farmor & farfar, hvor vi altid skulle ud til kummefryseren i cykelskuret, og vælge is efter aftensmaden. For man kunne være rundt regnet 100% sikker på, at mens man stod og overvejede om valget skulle falde på "Soleo" eller "Amerikaner" med flødebolle - så stod farfar og holdte fryserlåget og kværnede minimum een isbåd, inden vi fik bestemt os. Og så listede han endnu en ind, indpakket og fin, så farmor ikke opdagede noget om, at han allerede havde konsumeret en halv pakke is i ventetiden.

2 kommentarer:

  1. Ha ha ha... Sikke en skøn anekdote! Farfar fik mig til at trække gevaldigt på smilebåndet :D

    Isbåd har jeg heller ikke spist i mange år, og den trækker virkelig på nostalgi kontoen, mon man skulle stoppe hjem is bilen næste gang?! ;)

    - Maj :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha, ja, han er en gammel snu ræv er han (; Og vi har ham heldigvis endnu.

      Og jo, det synes jeg du skulle gøre - det er altid så hyggeligt med gensynsglæde, særligt når det indbefatter is i denne kaliber :D

      - Anne

      Slet