Maja: Det er lidt svært at, da de er lavet på slum, men lidt ala:
50 g gær 7 dl vand 3 æg Lidt salt En slat olivenolie Mel
Rør gær ud i vand, tilsæt æg, olie, salt og mel efter ønske og behov. Dejen skal være 'sej', nærmest flydende - den skal være lissom tyk havregrød.
Stilles til hævning til den er klar.
Skyl fingerne under kold vand og tag en klump dej op, form den let mellem de våde fingere - og rul dem derefter i græskarkerne, solskikkekerne eller hvad du nu kan li' (:
Efterfølgende kommer de en i kold ovn, som skrues op på 175 grader varmluft og bages i ca. 15-25 minutter. Bank dem på undersiden, og lyt om de 'lyder hult' - hvis de gør, er de færdig bagte.
de boller ser VIRKELIG gode ud! Er der opskrææææft? :D
SvarSletSej blog med masser af inspiration :-) Tag et kig på min :D
SvarSletwww.intothereallife.blogspot.com
//Clara :-)
Maja:
SvarSletDet er lidt svært at, da de er lavet på slum, men lidt ala:
50 g gær
7 dl vand
3 æg
Lidt salt
En slat olivenolie
Mel
Rør gær ud i vand, tilsæt æg, olie, salt og mel efter ønske og behov. Dejen skal være 'sej', nærmest flydende - den skal være lissom tyk havregrød.
Stilles til hævning til den er klar.
Skyl fingerne under kold vand og tag en klump dej op, form den let mellem de våde fingere - og rul dem derefter i græskarkerne, solskikkekerne eller hvad du nu kan li' (:
Efterfølgende kommer de en i kold ovn, som skrues op på 175 grader varmluft og bages i ca. 15-25 minutter. Bank dem på undersiden, og lyt om de 'lyder hult' - hvis de gør, er de færdig bagte.
Clara:
Mange tak (:
- Kit