tirsdag den 4. oktober 2011

Om fødselsdag og sygdomme



Havde en skøn fødselsdag igår med hos mine forældre, med mine søstre og farfar - vi hyggede med en herlig menu bestående af enebærgryde og kage med sorbet.
Fik de skønneste gaver: Fire Prinsesse spisetallerkner, to Elements kagetallerkner og en hvid Elements krukke - alt sammen fra Royal Copenhagen, samt en helt fantastisk mumiplakat <3

Som nogle måske har bemærket, lider både mig & Kit af Stel-Stress (SS). SS er en nedarvet og meget alvorlig sygdom, som kun kan holdes midlertidigt nede, ved at ønske sig uanede mængder stel og diskutere det i timevis - og forværres af især Royal Copenhagens tildens til gang på gang at lancere nye, dyre stel.
Sygdommen er i familie med og relatere sig til lignende sygdomme, som fx indretnings-stress (IS) og pengemangel-stress (PS)

Vores familie er hårdt ramt, og er i ingen tegn på bedring.

2 kommentarer:

  1. Min mor er på samme bølge. Lige i dette øjeblik står der en kæmpe papkasse ude i gangen med musselmalet tallerkner hun har bestilt fra lauritz.com.. Det skulle vidst være billigere derfra ;)

    OG- jeg glemte helt at sige tillykke til dig Anne! Jeg håber du havde en fantastisk god fødselsdag.TILLYKKE! (bedre sent end aldrig)

    SvarSlet
  2. Tak søde Maja!

    - Og pas nu på dig selv, SS er som sagt arveligt.

    - Anne

    SvarSlet